Hondendenksport

Alle honden zijn gefokt met een doel. Ze zijn gefokt om mee te gaan met de jacht, te waken, ongedierten te bestrijden enz enz. 
De huidige hond is voornamelijk huishoud een gezelschapsdier een aanvulling op het gezin, en met de vaardigheden van de hond wordt bijna niets meer gedaan.

Honden hebben naast fysieke inspanning ook mentale uitdaging nodig. Verveling of te weinig uitdagingen kan al snel tot stress, ongewenst gedrag of zelfs lichamelijke klachten tot gevolg hebben.

Wanneer je hersenwerk inzet, zal het ontspanning bieden en je hond mentaal stimuleren. Maar hersenwerk brengt nog zo veel meer.

Hersenwerk....

* stimuleert de zintuigen

* het maakt creatief 

* het versterkt de band tussen baas en hond  Samenwerken 

* geeft afleiding in spannende situatie 

* helpt de senior fit te houden

* het stimuleert de jonge hond te ontdekken 

* helpt te leren focussen 

* zorgt voor geestelijke inspanning bij (tijdelijke) fysieke beperking 

* geeft inzicht in gedrag van de hond  

Hersenwerk is dat de hond geconcentreerd op zoek gaat naar een beloning en dat doet hij op zijn eigen manier. De hond gaat op zijn eigen manier ontdekken en bedenken hoe hij bij zijn beloning kan komen. 
Wil jij ook leren hoe je je hond hersenwerk aanbied ?

Volg eens een privé les hersenwerk, en in een 1 uur tijd leg ik je de beginselen uit van het hersenwerken. Hoe bied je een spel aan hoe bouw je een spel op en kijken we naar je hond wat deze laat zien. 
De kosten van deze les zijn €50,00 dit is exl km vergoeding. Locatie in overleg 
Aanmelden via het contactformulier 

 

bronvermelding : website : hersenwerkwerkvoorhonden.nl